Počas workshopu sa teoreticky a prakticky vzdeláte v začiatkoch práce s čokoládou. Teória podá informácie o celom procese výroby čokolády od zberu zo stromov kakaovníka až po samotnú výrobu v tých najväčších továrňach. Vysvetlíme si postup kryštalizácie čokolády, venujeme sa vlastnostiam čokolády a chybám ktoré pri práci s ňou nerobiť.
Priestory akadémie sú plne klimatizované na 18 C°, odporúčame priniesť si mikinu/sveter.
V priebehu nášho úspešného kurzu získate informácie o pokročilých technikách práce s čokoládou. Ako ju správne zapracovať do krémov, nadýchanej čokoládovej peny či luxusnej lesklej polevy. Spolu si ukážeme príklady francúzskych dezertov, ktoré vyrobíme od základu spolu. Priestory akadémie sú plne klimatizované na 18 C°, odporúčame priniesť si mikinu/sveter.