Skip to content

Naši školitelia

Chef Cukrár

Romana Lagová

Chef Cukrár

Chef Čokolatier

Miroslav Ružovič

Chef Čokolatier

čokoládová akadémia slovensko

Najmadšia čokoládová akadémia v Európe

 

Najkrajšie miesto

na vzdelávanie

Prémiové technické vybavenie pre začiatočníkov, amatérov, ale aj profesionálov umožňuje uskutočnovať školenia v širokom zábere tém.
Prémiové technické vybavenie pre začiatočníkov, amatérov, ale aj profesionálov umožňuje uskutočnovať školenia v širokom zábere tém.
Začíname s čokoládou Vás vtiahne do tajov výroby a spracovania čokolády. Ukážeme si ako vyrobiť prvé čokoládové lízatká, tabuľky a pralinky. 
Začíname s čokoládou Vás vtiahne do tajov výroby a spracovania čokolády. Ukážeme si ako vyrobiť prvé čokoládové lízatká, tabuľky a pralinky. 
Pralinky profesionálne, s profesionálmi. Vytvorte tie najkrajšie pralinky pre svojich blízkych, obchodných partnerov alebo len pre instagram 🙂
Pralinky profesionálne, s profesionálmi. Vytvorte tie najkrajšie pralinky pre svojich blízkych, obchodných partnerov alebo len pre instagram 🙂
Dražé? Lyofilizované jahody, maliny, lieskovce v čokoláde či mandle v škorici? Už teraz sa tešíme ako spolu vyrobíme Vaše prvé dražé.
Dražé? Lyofilizované jahody, maliny, lieskovce v čokoláde či mandle v škorici? Už teraz sa tešíme ako spolu vyrobíme Vaše prvé dražé.