Školenia
Špičkové workshopy pre začiatočníkov aj profesionálov

Miroslav Ružovič
Školitel čokolády

Romana Lagová
Školitelka dezerty

Ivan Klas
Technológ čokoláda
Záčíname s čokoládou
96 €
počas workshopu sa teoreticky a prakticky vzdeláte v práci s čokoládou. Teória podá informácie o celom procese výroby čokolády od zberu až po samotnú výrobu. Vysvetlíme si postup kryštalizácie čokolády.
V praktickej časti si samostatne vykryštalizujeme čokoládu, vyrobíme prvé pralinky, odladíme prvé čokoládové lízanky, skúsime si pár jednoduchých ozdôb.
Trvanie: 7 hodin
Počet účasníkov: 8
Čokoláda a dezerty
144 €
V pokračovaní úspešného kurzu získate informácie o pokročilých technikách práce s čokoládou. Spolu nacvičíme výrobu čokoládových ozdôb a ručne robených cigariet na mramore. V ďalšej časti kurzu si ukážeme príklady luxusných dezertov, ktoré vyrobíme od základu spolu.
Trvanie: 7 hodin
Počet účasníkov: 5
Francúzske dezerty
0 €