Školenia

Špičkové workshopy pre začiatočníkov aj profesionálov

Školitel čokolády

Miroslav Ružovič

Školitel čokolády
Školitelka dezerty

Romana Lagová

Školitelka dezerty
Technológ čokoláda

Ivan Klas

Technológ čokoláda

Záčíname s čokoládou

96 €

počas workshopu sa teoreticky a prakticky vzdeláte v práci s čokoládou. Teória podá informácie o celom procese výroby čokolády od zberu až po samotnú výrobu. Vysvetlíme si postup kryštalizácie čokolády.
V praktickej časti si samostatne vykryštalizujeme čokoládu, vyrobíme prvé pralinky, odladíme prvé čokoládové lízanky, skúsime si pár jednoduchých ozdôb.

Trvanie: 7 hodin
Počet účasníkov: 8

Čokoláda a dezerty

144 €

V pokračovaní úspešného kurzu získate informácie o pokročilých technikách práce s čokoládou. Spolu nacvičíme výrobu  čokoládových ozdôb a ručne robených cigariet na mramore. V ďalšej časti kurzu si ukážeme príklady luxusných dezertov, ktoré vyrobíme od základu spolu.

 

Trvanie: 7 hodin
Počet účasníkov: 5

Francúzske dezerty

0 €