Začíname s čokoládou
Prejdite s nami históriou čokolády, od prastarých kultúr a prvotného jednoduchého spracovania až po najmodernejšie technológie v najväčšej továrni na čokoládu na svete.
Zasvätíme vás do práce s čokoládou v teoretickej aj praktickej rovine. Naučíte sa správne techniky kryštalizácie čokolády pre profesionálne výsledky vo vašich výrobniach ale aj u vás doma.
Skúsime rôzne techniky vylievania foriem, čokoládových lízaniek, tabuliek a v neposlednom rade nádherných praliniek. Tiež si skúsite viaceré spôsoby výroby čokoládových dekorácii aj s použitím kreatívnych fólii.
Budeme pracovať s profesionálnymi pomôckami ktoré sú dostupné u nás na e-shope, takže viete hneď pokračovať v skúšaní a tvorení aj u vás doma, ako sa vraví, železo treba kuť za horúca. 🙂