Cukrárska kniha z dielne Jožky Zaukolcovej. Desiatky skvelých a overených receptov, ktoré určite stoja za vyskúšanie. Všetky knižky nám Jožka pre vás podpísala. Ak si knihu kúpite spolu s kurzom „Francúzske dezerty s Jožkou Zaukolcovou“ tak vám ju po kurze osobne podpíše a odovzdá, s personalizovaným venovaním.
Voľné pokračovanie čokoládového workshopu počas ktorého sa prakticky vzdeláte v pokročilých technikách farbenia praliniek a varenia špeciálnych náplní. Tentokrát sa už nevenujeme ručnej kryštalizácii a vlastnostiam čokolády ako je to práve na základnom kurze „Začíname s čokoládou“, ale kvôli časovej náročnosti sa sústreďujeme výhradne na prácu už s nakryštalizovanou čokoládou a jej variabilitou a použitím.
Viac o kurze si prečítate v popise nižšie.
Priestory akadémie sú plne klimatizované na 18 C°, odporúčame si priniesť mikinu/sveter.